11 Mart 2014 Salı

Kişiye özel cüzdan fiyatı



Detaylı incelemek için >>> http://www.hediyepaketim.com

Erkeğe hediye almak isteyenler için vargeçilmez bir özel ürün.
Babanızaöğretmenizekardeşinizearkadaşınıza ve sevgilinize alabileceğiniz üzerinde onun ismi yazılı olan veya sizin belirttiğiniz herhangi bir not olan harika bir hediye.
Cüzdanlarımız 1. sınıf ve %100 deriden imal edilmektedir.

Farklı renk seçeneği ile onu mutlu edin

Siyah renk asilliği temsil eder, sevdiğiniz kişinin asilliğini vurgulamak ona değerverdiğinizi göstermek için zerafet dolu bir cüzdan.
isim yazılı cüzdan
Cüzdan bir erkeğin günlük yaşantısında sürekli yanında buluna, cebinde veya çantasında taşıdığı bir üründür. Alışveriş yaparken, ankaya gittiğinde, bir markete gittiğinde s. para ile ilgili herşeyde cüzdanı kullanacaktır. Cüzdanı her kullandığında ise üzerindeki özel yazıdan dolayı sizi hatırlayacaktır. Hediye seçiminde en önemli faktör hediyenin kişinin ilgisini çekmesi ve ona sizi hatırlatmasıdır. Bu yüzden Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan erkek için önerdiğimi bir hediye.
Doğum gününde, sevgililer gününde, babalar gününde ve öğretmenler gününde kısacası tüm özel ve anlamlı günlerde bir erkeğe hediye olarak verebileceğiniz kaliteli ve anlamlı bir ürün.

Cüdanın üzerine iki çeşit yazı yazılmaktadır. Orta kısma büyük harfler ile istediğiniz harf veya harfler, sağ alt kısma ise ister hediye ettiğiniz kişinin ismi isterseniz sizin isminiz veya istediğiniz bir not yazılır. 

Hemen Kargo

Özel Lazer Yazıcı ile cüzdanın üzerine yazı yazıldıktan sonra, özel hediye kutusuna koyularak paketlenir ve anlaşmalı kargoya aynı gün içinde teslim edilir. Sevdikleriniz bizim için önemlidir, bu yüzden hizmet anlayışımız gereği hiçbir sorun çıkmaması için en mükemmel şekilde ürünleriniz elinize ulaşır.

Sıfır Risk ve Güvenli Alışverişin yanı sıra, Kredi Kartı ve Kapıda Ödeme seçeneklerimiz ile daima müşterimize sipariş kolaylığı sunmaktayız.

* Ölçüler;12X10 cm boyunda dır.



* Sadece siyah rengi mevcuttur.

Kişiye Özel Deri Cüzdan Tarihli (Zenga)


Sipariş için >>>> İsme özel cüzdan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder